Home » Gastenboek

Gastenboek

Ervaringen van andere klanten….een tevreden klant vertelt het verder.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te verwijderen, of niet te publiceren.
15 berichten.
Dirinck – De Vos
We verhuisden van Zwijndrecht naar Frankrijk. Na het opvragen van enkele offertes en persoonlijke contacten met verhuisfirma\\\'s, kozen we voor DITO verhuizingen. We hadden een zeer goed gevoel bij het eerste contact met Dirk De Koninck, de zaakvoerder. We maakten de nodige afspraken over hoe de verhuis zou verlopen, het aantal helpers die hij zou voorzien en het aantal helpers die wij hadden. Onze keuze bleek de juiste. Op zaterdag waren ze stipt om 8 uur bij ons. Dirk hadzelfs een mannetje meer voorzien. De vrachtwagen werd geladen en om 12 uur waren ze weg. Zo konden wij, voor ons vertrek, ons oude huis netjes opkuisen. Op dinsdag middag kregen wij in Frankrijk telefoon dat de vrachtwagen gearriveerd was op de plaats van afspraak, zodat Paul kon voorrijden naar ons nieuwe huis. (In Frankrijk zijn de straatnamen en huisnummers nog niet overal \\\""uitgevonden\\\"" Vele plaatsnamen staan niet vermeld in een GPS toestel) De oprit naar ons huis is redelijk steil en er is een scherpe bocht naar de oprit. Dirk heeft eerst de electrische poort er uit gehaald en kon dan met de vrachtwagen tot aan de voordeur. (Een hele opluchting, want de verhuizers van de vorige eigenaars hebben de vrachtwagen beneden laten staan, om dan alles op een open kar heen en weer te voeren, met veel schade tot gevolg.) Daarna werd de vrachtwagen uitgeladen en rond 17 uur was alles in kannen en kruiken. Dirk is dan bij ons blijven overnachten en is \\\'s anderendaags terug vertrokken, zodat hij uiteindelijk op donderdag terug thuis was. En de prijs? Die was zoals afgesproken. Geen eurocent meer. 20 jaar voordien deden wij een verhuis met de firma Speed Colli van Brasschaat naar Vresse (in de Ardennen) Dat is +/- 200 km. Die verhuis liep over één dag. De afgesproken prijs was toen 70000 frank. Daar de chauffeur niet kon rijden met een losse dissel, verloren we meerdere uren en er werd ons 30000 BF bijgerekend. Dat wilden we nooit meer meemaken. Met DITO was alles perfect. Geen enkele schade, perfecte dienstverlening en zeer bekwame mensen. Een echte aanrader. Mochten we ooit nog een verhuis te regelen hebben, dan wordt het zeker opnieuw DITO verhuizingen."
Karen en Hannes
Onze allereerste verhuis… Zoveel zenuwen, zoveel te regelen! Maar 1 goede tip van ons papa heeft ons bij de vakmannen gebracht die we nodig hadden. Alles verliep ongelofelijk vlot en de sfeer zat er de hele tijd goed in. Zelfs al waren er wel wat probleempjes. Bij Dito houden ze hun woord: "Dito regelt het voor u" Dank je wel!!!"
Goos Leo Liesbet en Sofie
Hallo, verhuis gedaan met Dito transport en wij vonden het een heel leuke samenwerking: stipt op tijd, heel correct, harde werkers, bekwame vakmensen en ze hadden zelfs voor mooi weer gezorgd dus….. zeer tevreden klanten. Groeten
Pglas
Altijd stipt,vriendelijk, voorzichtig! Leuk om mee te werken!
David Claes
Zaterdag voor tweede keer verhuisd met Dito Verhuizingen. Enkel maar lof voor deze mensen! Zeer vriendelijk en correct, harde werkers, alles perfect in orde! Zeker een aanrader!

Dito-verhuizingen
2275 Wechelderzande
T: 014 / 88 34 37
M: 0497 / 13 75 05
E: info@dito-verhuizingen.be
vergunnignr.: 44605